Testimonis dels clients / pacients

visuel: photo d'une famille avec enfants

E. Levy

M. Magarinos m’ha ajudat molt a avançar en la meva vida. M’ha ajudat a trobar en mi mateixa el sentit i l’origen de les meves eleccions, positives o negatives.

 

S’implica intensament en l’intercanvi i els seus anàlisis són de gran profunditat. Sap insistir en els punts importants, deixant, al mateix temps, espai i llibertat per a la reflexió personal i pròpia. Es podria dir que domina l’art d’elucidar allò més recòndit d’un mateix amb delicadesa i un gran respecte.

visuel: photo de 3 enfants jouant

C. Rodriguez

La Marie és extraordinària, m'ajuda a entendre les meves decisions i a sentir-me més tranquil·la, mes serena, i més segura de mi mateixa. Sap analitzar les coses de manera molt fina, sempre com un suggeriment interessant, deixant llibertat. M'alleuja molt parlar amb ella, i el meu dia a dia em resulta més agradable que abans gràcies a les sessions que faig amb ella. Gràcies Marie per acompanyar-me i guiar-me en aquest bonic “viatge”.

 

A. Fernandez

Vaig acudir a la Marie quan estava embarassada, per a treballar sobre alguns records difícils relacionats amb la meva infància que reapareixien i em preocupaven. 

 

Vam treballar sobretot amb EMDR durant 3 mesos. Vam realitzar diverses sessions sobre records molt antics de la meva primera infantesa, sobre la meva relació amb la meva mare, el meu pare…(l`EMDR permet tornar molt enrere en la memòria)... sobre com finalment van succeir les coses per a mi quan vaig arribar al món.

 

Vaig tenir la sensació de fer una neteja...per preparar l’arribada del nostre fill. 

Aquells records existeixen encara, però ara sense carga emocional, ja no em fan mal. És realment molt agradable de sentir això!

 

La Marie em va acompanyar amb molta delicadesa.