Contacte i lloc de les consultes

visuel. photo ancienne de Barcelone

A la meva consulta

 

Els acullo a la meva consulta, carrer del Bruc, 88, en el Eixample dreta.

De diluns a divendres.

 

Les consultes es porten a terme en un marc confidencial i en secret professional. 

 

 

Existeix la possibilitat de sol·licitar un reemborsament de l'import si disposeu d'una mútua que ho contempli. 

 

A casa vostra

 

Si és necessari, també puc desplaçar-me a casa vostra. Donat que no disposo de vehicle propi només atendré a Barcelona i rodalies. 

 

 

 

 

 

Al seu lloc de treball

 

Per a l’anàlisi de les pràctiques professionals en grup, em trasllado al lloc de treball (serveis públics o privats del sector de la salut, serveis socials i/o educatius). 

 

Si són individuals, el lloc dependrà de la vostra decisió.

 

Tarifa en funció de la demanda.

 


Clar, sempre es pot desplaçar o cancel·lar una sessió. Simplement li demanaré que m'avisi amb 48 hores d'antelació, perquè em pugui organitzar. En cas de no fer-ho, haurà d'abonar el cost de la sessió perduda. Gràcies per la seva comprensió.

L’ús de la titulació de psicologia a França està regulat per la llei no. 85-722 del 25 de juliol de 1985. Per a obtenir el títol cal una llicenciatura i un màster 2 amb menció en “psicologia”.

A més de les responsabilitats civils i penals, el psicòleg té una responsabilitat professional. En el marc de la seva competència professional, el psicòleg decideix i respon personalment de l’aplicació dels mètodes i tècniques que concep i porta a terme, així com de les recomanacions que proposa.

 

Els psicòlegs es comprometen a exercir la seva professió tot respectant el codi deontològic.